Re-activating Clarifying lotion 250ml

€ 25,50
Artikelnummer: 054CLAR0250P

Deze verfrissende lotion verwijdert de laatste restjes van de reiniging, adstringeert en desinfecteert de huid en is de ideale voorbereiding op de verzorging. Zowel geparfumeerd als ongeparfumeerd zonder kleurstoffen verkrijgbaar. Desinfecteert, exfolieert (verwijdert dode huidcellen), sluit de poriën, fris door menthol. Je gebruikt het product 2 keer per dag in de ochtend en de avond. Door gebruik van Re-activating Clarifying Lotion worden crèmes nog beter door de huid opgenomen.

Breng de lotion met een wattenschijfje aan op het gezicht. De huid wordt gekalmeerd en voelt fris en schoon aan. De poriën sluiten zich. Re-activating Clarifying Lotion heeft een exfoliërende werking en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor zal het wattenbolletje steeds gekleurd zijn (dode huidcellen), ook al is de huid vooraf intensief met Ariane Inden Extra Mild Massage Cleanser gereinigd.

Gebruik Re-activating Clarifying Lotion niet op de huid tussen de wenkbrauwen en ogen. Maak eerst het wattenschijfje nat met water, knijp het uit, sprenkel er een beetje lotion overheen en breng het aan op het gezicht als de huid erg gevoelig is. Ariane Inden Re-activating Clarifying Lotion heeft een duidelijk waarneembare werking voor de huid. Kampfer en menthol hebben een verfrissende en reinigende werking.

Prijs: € 25,50