Over ons

Beautysalon La Luna is ruim 18 jaar gevestigd boven Apotheek Stad van de Zon. Aan het roer Karin Reijerse, 55 jaar, met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. Zij heeft La Luna uitgebouwd tot een niveau 4 salon met diverse specialisaties waaronder Acne Specialisatie en Permanente Make-up.

Vanaf 2006 is de salon versterkt Sylvia Haver (26 jaar), zij heeft naast haar opleiding schoonheidsspecialiste diverse specialisaties behaald en u kunt bij haar ook terecht voor pedicure behandelingen. Per mei 2016 is het team versterkt met Sima ( 20 jaar ) met als specialisaties Bindweefselmassage en Ontharing.

Door onze Acne Specialisatie worden diverse behandelingen door ziektekostenverzekeraars vergoedt vanuit de aanvullende verzekering, vraag hiervoor wat wij voor u kunnen betekenen.

Beautysalon La Luna staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en probeert aan alle wensen van de klant te voldoen. Bij La Luna kunt U terecht voor het verzorgen, verbeteren en onderhouden van uw huid, daarnaast hebben we een uitgebreid pakket aan bijv. massages en total relax concepten.

De productlijnen van Ariane Inden en Etre Belle lenen zich uitstekend voor gebruik in de salon maar vooral ook voor thuisgebruik. Kijk voor ons uitgebreid assortiment in onze webwinkel. Door de goede ondersteuning van deze merken met vele trainingen en productinformatie weten wij precies welke klanten welke producten nodig hebben. Want het gebruik van de juiste verzorgingsproducten thuis is de garantie voor het beste resultaat.

Bij La Luna begint een Ariane Inden gezichtsbehandeling met een huidmeting, waarbij we het vocht- en vetpercentage van uw huid meten, daarna gebruiken we het skin schedule schema om de juiste producten bij de behandeling te kiezen. Hierdoor bent u gegarandeerd dat we met de voor u optimale werkstoffen de behandeling verzorgen.

La Luna is met haar behandelprogramma’s maar vooral ook met de modernste apparatuur gespecialiseerd in het verbeteren en het in goede conditie houden van de huid. Bij Schoonheidsinstituut La Luna werken we met 2 units van de Skin Master Plus*, dit revolutionaire apparaat heeft de eigenschap rimpels zichtbaar te verbeteren. Met een behandelkuur van dit apparaat heeft U geen Botox of Minilift meer nodig. Het apparaat werkt door middel van een peeling en een dieptereiniging, verstevigt de huid waaronder ook het decolleté, stimuleert de stofwisseling, maakt het collageen in de huid opnieuw aan en het zorgt ook nog eens voor een aangename huidgymnastiek.

Een greep uit onze mogelijkheden:

Huidverbetering met de Manuele Microdermabrasie; door een kuur met Microdermabrasie worden grove poriën, oppervlakkige littekens, pigmentvlekken minder zichtbaar, de huid wordt als het ware gepolijst, het verminderd acne en de overtollige talgproductie.
 
Hyaluronbehandeling; het triple effect van Hyaluronzuur werkt als een intelligent 3 fasen systeem, waardoor hyaluronzuur verspreid wordt afgegeven in verschillende lagen van de huid, op deze wijze wordt het vochthuishouden in de huid verbetert, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld en verstevigd in,de gezichtscontouren worden opnieuw gemodelleerd en de huid wordt steviger en gladder. Hoogwaardige oliën geven de huid de gehele dag een fluweelzacht, fris en soepel gevoel en een jeugdige uitstraling.


Ook bereiken we prachtige resultaten met de vernieuwde Golden Skin serie, een bijzondere verzorgingsserie gebaseerd op goud en kaviaar. Het goud hecht zich aan vocht waardoor het tekort aan vocht in de huid direct word aangevuld en kaviaar heeft als eigenschap dat het de huid een veel strakkere aanblik geeft. Dat betekent dat Golden Skin daar werkt waar de huidproblemen zijn en ontstaan. Het uiteindelijke resultaat is een perfect verzorgde huid met een stralende teint en een gezonde en jongere uitstraling.
 
Tevens hebben wij ook diverse verwenconcepten Halve dag behandelingen, ontspannings-  en reinigingsarrangementen en duo behandelingen, Lichaamsmassages, Lichaamspeeling, Lichaamspakking, Duobehandelingen voor hem en haar, Gezichtsbehandelingen, Harsen, Pedicure, Manicure, Permanente Make-up, Cadeaubonnen, Bruidsmake-up en Make-up advies.
 
Kijk voor nog meer informatie naar een van onze vele behandelingen op de website of, wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, vult u dan het contactformulier in of bel voor meer informatie.