Hydrating Daily Sun Block

€ 49,50
Artikelnummer: 063DBLO0075P

De zeer hoge SPF 50 in deze crème beschermt de huid tegen de schadelijke UV straling en gaat voortijdige huidveroudering tegen. 
Hydrateert en voedt de huid intensief / Hoge concentratie anti ageing werkstoffen en toegevoegde vitamine E vertragen huidveroudering en gaan voortijdige veroudering tegen / Behoudt door de waterproof eigenschappen de gehele dag haar werking / De crème is vochtregulerend en huidverbeterend.

Rimpeltjes worden minder diep en minder zichtbaar / De huid blijft jong en vitaal en wordt de hele dag beschermd / De huid wordt beschermd tegen pigmentatie door de hoge SPF 50.

Breng de crème zowel ’s ochtends als ’s avonds aan op de gereinigde huid. Gebruik de crème als dagelijkse verzorging, geschikt voor zowel man als vrouw.     Perfect te gebruiken tijdens het zwemmen of het sporten in de buitenlucht in de zomer en winter. Door de waterproof eigenschappen zal de crème zijn eigenschappen blijven behouden. Product bevat de allernieuwste ‘extra anti allergy’ technologieën, zelfs geschikt voor de meest gevoelige en/of allergische huid.

Prijs: € 49,50