Anti Ageing Retinol Mask

€ 22,50
Artikelnummer: 1262RETINOLM

Instant Anti Ageing Retinol Mask is een natuurlijk masker gemaakt van 100% cellulose en gedompeld in gel met retinol. Gebruik Instant Anti Ageing Retinol Mask om rimpels te verminderen en om lang een jonge, strakke huid te behouden. Ongeparfumeerd zonder kleurstoffen verkrijgbaar. Gedompeld in retinol, verdikt de huid, vermindert rimpels, versterkt elasticiteit, anti-ageing. Je gebruikt het product 1 keer per week in de ochtend of de avond. Retinol heeft de volgende eigenschappen voor de huid: -maakt de huid dikker -voorkomt onnodige rimpelvorming -verfijnt lijntjes en diepere rimpels -verhoogt de productie van collageen vezels -verhoogt de elasticiteit -activeert de celactiviteit en reguleert de celdeling -verhoogt het aantal cellen -zorgt voor een optimaal vochtgehalte -vermindert ouderdomsvlekken

Gebruik Instant Anti Ageing Retinol Mask om rimpels te verminderen en om lang een jonge, strakke huid te behouden. Gebruik Instant Anti Ageing Retinol Mask één keer per week naast de andere huidverzorging van Platina for less Wrinkles. Gebruik na een verkregen optimaal resultaat eventueel Instant Anti Ageing Q10 Mask ter voorkoming van nieuwe onnodige rimpelvorming. Reinig de huid met Extra Mild Massage Cleanser. Verwijder daarna de dode huidcelletjes met Hydrating Gentle Face Scrub en verfris uw huid met Re-activating Clarifying Lotion of Extremely Soft Balancing Lotion vóór het aanbrengen van het masker. Open de verpakking en leg het natte masker vervolgens op het gezicht sluit goed aan onder de ogen en laat het 20 minuten inwerken. Het masker vormt een laag op de huid dat de opname van de actieve werkstoffen van het masker stimuleert. Ook geschikt voor de mannenhuid. Draai na gebruik het masker om en leg het op uw decolleté. De restanten van de gel in de verpakking kunt u na gebruik van het masker op uw gezicht aanbrengen en inmasseren.

Tip: Wanneer het masker koud is kunt u het eerst enkele seconden in de verpakking in warm water opwarmen. Daarna voelt het masker comfortabel op de huid. Een prettig masker om mee te nemen op vakantie. Ontspant en neemt weinig ruimte in, in de koffer.

Prijs: € 22,50